Gudstjänst 

Söndagar @ 11:00
Tisdagar @ 18:00  (soppmässa)

Fira Gudstjänst i Matteuskyran

Gudstjänst:

Alla våra gudstjänster är ekumeniska gudstjänster, det betyder att de ibland spretar i uttryckssätt och teologi, men alltid med ett tydligt fokus på Jesus och gemenskapen med varandra kring nattvardsbordet.

Vi firar gudstjänst varje vecka: på söndagar kl 11.00 och på tisdagar kl 18.00 när vi har soppmässa. 

Våra gudstjänster skapas och leds av församlingens medlemmar i samverkan med en präst eller pastor. Vi firar nattvard minst varannan söndag. Varannan vecka är upplägget på söndagarna lite enklare och då har vi inte någon barnkyrka. Men självklart är barnen mer än välkomna att vara med i hela gudstjänsten ändå!

I början av hösten 2021 möts vi i Matteuskyrkans cafévåning för gudstjänstfirande, och vi sänder även gudstjänsterna via Zoom. Vi följer riktlinjer och håller oss uppdaterade om pandemiläget.
Soppmässan på tisdagar möts i cafévåningen. Onsdagsmässan är tills vidare inställd. 
Har du frågor om gudstjänsterna kan du höra av dig till Matteuskyrkans ordförande Harald: harald.stenstrom@outlook.com

Barnkyrkan från 4 år
Varannan söndag träffas barnkyrkan i anslutning till gudstjänsten. Höstens första barnkyrka är 29/8. Därefter ses vi jämna veckor. Vi möts på gudstjänsten och går en stund senare gemensamt till vår egen samling. Vi kommer hålla till på Matteuskyrkans kontor på övervåningen. Alla barn är välkomna, men är du under 4 år ser vi gärna att en förälder följer med. I barnkyrkan har vi först en samling och därefter brukar vi leka, pyssla, dansa eller göra andra roliga saker.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia på sofia.alkvist@gmail.com.

Fredagshäng från 11 år
Under hösten kommer de äldre barnen träffas ca en gång i månaden på fredagskvällar. Första träffen är 24/9 kl. 18.30 och vi kommer då äta tacos tillsammans och planera hösten. 
För mer info och intresseanmälan: henrik.friberg-fernros@pol.gu.se

 

Några bilder

Prenumerera på vårt månadsbrev

Ungefär en gång i månaden skickar vi ut vårt månadsbrev där vi informerar om vad som händer i Matteus och lite annat smått och gott

Addres

Djurgårdsgatan 17
41462 Göteborg

E-post

info@matteuskyrkan.se