Gudstjänst 

Söndagar @ 11:00
Tisdagar @ 18:00
Onsdagar @ 18:30

Fira Gudstjänst i Matteuskyran

Gudstjänst:

Alla våra gudstjänster är ekumeniska gudstjänster, det betyder att de ibland spretar i uttryckssätt och teologi, men alltid med ett tydligt fokus på Jesus och gemenskapen med varandra kring nattvardsbordet.

Vi firar tre gudstjänster varje vecka: På söndagar kl 11, våra soppmässor på tisdagar kl 18 och onsdagsmässan, som är ett samarbete mellan flera församlingar i Majorna, på just onsdagar kl 18:30.

Våra gudstjänster skapas och leds av församlingens medlemmar i samverkan med en präst eller pastor. Vi firar alltid nattvard, men varannan vecka är upplägget på söndagarna lite enklare då vi inte har någon barnkyrka eller käk efteråt. Men självklart är barnen mer än välkomna att vara med i hela gudstjänsten ändå!

Kom och var med.

Nu under Corona möts vi både på plats och via Zoom för att fira söndagsgudstjänst. Vi följer riktlinjer och håller oss uppdaterade. Soppmässan på tisdagar möts i parken mitt emot Matteuskyrkan. Onsdagsmässan är inställt. 

Barnkyrkan

Varannan söndag träffas barnkyrkan i anslutning till gudstjänsten. Vi möts på gudstjänsten och går en stund senare gemensamt till vår egen samling. Alla barn är välkomna, men är du under 4 år ser vi gärna att en förälder följer med. I barnkyrkan har vi först en samling och därefter brukar vi leka, pyssla, dansa eller göra andra roliga saker.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia på sofia.alkvist@gmail.com.
Välkommen!

 

Några bilder

Prenumerera på vårt månadsbrev

Ungefär en gång i månaden skickar vi ut vårt månadsbrev där vi informerar om vad som händer i Matteus och lite annat smått och gott

Addres

Djurgårdsgatan 17
41462 Göteborg

Ring

0761404030

E-post

info@matteuskyrkan.se